Mar 25, 2009

Tak Sihat

Huhuhu..dah masuk 4 hari siti demam. Start hari Ahad hari tu. Demam sampai menggigil2 & batuk2. Papa bawak gi hospital putrajaya. Hari isnin dah kebah sikit. Tapi still rasa pening & batuk2. Siti gagahkan gak diri gi office. Hari selasa dah rasa macam nak sembuh.
Tapi, tiba2 hari ni demam datang balik. Kali ni siap package ngan batuk & selsema sekali. Huhu...
Siti still kena gi office gak sebab ada kerja yang tak settle. Plan nya lepas ni kang nak terus gi klinik, ambik mc dua hari...rest kat umah...Huhu...Doakan semoga siti cepat sembuh yer.

5 comments:

hajarus said...

siannyer.. hjr doakan akak cepat sembuh yer.. rerejin mamam ubat tau.. t bleh cepat sembuh & bykkan rest... :)

Noy said...

semoga siti cepat sembuh and cepat lah post masakan siti yg sentasa nampak sedap..org brunei ni nak belajar masakan semenanjung..hehehe..siti sure tak pregnant

hezesuze said...

laaa ciannye dia..CT try g kedai ubat cina (sengseh), tnye kt dia ubat batuk...

ze & family skrg pun tgh batuk2 so amik ubat pil tu (sory ek xde pic dia plak)alhamdulilah baik...

cume pantang dia xleh mkn ayam buat smentara waktu

moge cpat smbuh ek...

kirana said...

Cian...kirana pn tak sihat jgak bbrapa hari ni. Ade2 je masalah kesihatan melanda. Bila masalah kesihatan melanda, masalah kewangan pun myusul jgak.. tension tol!

Siti said...

hajar: terima kasih byk2 yer...sayang hajar..

noy: hahaha...terima kasih..sejak dah positive nih..mood nak memasak dah takde. hahaha

heze: lor...heze satu family pun x sihat..ct nu benornya susah mkn ubat especially yg cecair..mmg tak tertelan la ubat batuk tu

kirana: bykkan bersabar yer..dugaan Allah. maybe ada yg lebih baik lepas nih