Mar 3, 2009

Secret Recepi: Makan-makan

Hari Jumaat lepas, kawan siti dari Mama Club, nak belanja siti & mama2 lain makan. Apalagi, siti pun laju jer la nak join walaupun kerja. Cuma Siti, Noza, Nieza & Nay jer yang join makan2 ni. Mama2 lain busy agaknya. Kitorang decide tuk makan Secret Recepi kat Sunway Piramid sebab dekat sikit ngan opis siti. Nay, Noza & Nieza ambik half day, siti leh keluor time lunch jer.

Noza, Nay & Nieza naik LRT sampai ke Kelana Jaya. Pastu siti ambik diorg bawak gi Sunway Piramid. Sampai kat Sunway dah kul 3 petang. Huhu..perut dah lapar & siap berbunyi lagi. Apalagi, terus order & ngap. Jom layan gambar.

Siti & Nay

Nay, Noza & Nieza

Tomyam Kung siti punya. Dah makan baru ingat nak ambik gambar.

Dah kul 4 lebih baru siap makan. Lepas makan, sempat la shopping sikit. Lepas hantar diorang kat LRT, siti terus balik rumah jer. Hahaha..jahatnya staff, dah malas nak masuk opis. Nasib baik boss takde kat opis.

2 comments:

[-suziey-] said...

siti! bak sket tom yam kung tuh..perghh sedap tuh..dh lama xmkn..huhu..

Siti said...

suziey: siti pun suka tomyam kung..jom kita gi mkn sama2 yer.