Mar 5, 2009

TAG Lagi...

Dapat lagi tag dari Kak Ina tersayang. Kak Ina asyik bagi tag jer. Bagi la jugak makanan kat siti ni.... roti ker, pizza ker, kek ker...Hahahaha...

1)Make a list of what u want o your birthday
2)The list should be 10 numbers
3)post the image of this award to your posting
4)give it to 10 frens of yours

Apa yang siti nak untuk hadiah birthday yer....ermmm...kena fikir nih...kalau la semuanya leh jadi kenyataan..hehehe

1. Bestnya la kalau papa buat surprise candy light dinner tuk siti. Romantik berdua. Huhu..tapi rasanya tinggal angan2 jer kot. Papa nak buat candy light dinner????huhu..his not that type of person. Paling surprise pun dia bawak balik kek...tapi kira ok la tu kan...

2. Kereta idaman..setakat ni duk terbayang Honda Accord yang baru tu..Huhuu..tak pun Nissan Milano..Kalau la dapat...Ermmmmm...

3. Percutian ke obersea. Paris, New Zealend....hehehe..berangan nak gi jauh2..passport pun takde lagi. tapi kalau dapat gi Mekah lagi bagus...Huhu..

4. Segalanye tentang emas..Rantai emas, gelang emas, cincin emas...setakat ni dah dapat rantai, cincin, subang & gelang..yang lum dapat gelang kaki..hehehe

5. Handphone..nak yang mahal2 sikit..walaupun kalau dpt yg paling canggih pun belum tentu siti gunakan kecanggihannya tu sebab telepon bagi siti cuma tuk call, received call & msg (kdg2)

6. Anak lelaki....hahaha..teringin gak nak rasa camna jaga baby boy nih...Kena plan tuk deliver baby on my birthday la yer...

7. Percutian selama sehari dari menjadi pekerja, isteri & ibu...Nak relakssssss jer on my birthday..please..treat me as a queen on my special day. I'm the boss...

8. Papa ajak siti gi shopping & belikan apa saja yang siti nak..hahahaha..kena tunggu papa jadi jutawan dulu la...Aminnnn

9. Of course..nakkan kesejahteraan, kesihatan yang berkekalan..kalau takde nih..tak guna gak la dpt keta baru, takleh nak drive..hahahaha

10. Ermmmm..yg ni..biarlah rahsia..simpan dlm hati..kang kalau bagitau mahu semer terbuntang mata atau terkezuttt..hahaha....internal factor.

Okeylah..dan tiba masanya tuk forwardkan tag ni tuk rakan blogger yg siti sayangi..siap sedia semer...

1. Wanli
2. Noza
3. Adda
4. Noy
5. Heze
7. Suziey
8. Leen
9. Connie
10. Leenn

4 comments:

Noy said...

tq ct..waktu cuti ni,walau melambak tag,best nak jwb..will do it asap,k..:)

[-suziey-] said...

waa wish list kita cam sama la..cume no 6 tu opposite la..ekkeekek:D

p/s: kalu syh copy paste siti pnye jwpn aci x.hahhaha:p

inahar ali said...

wahhh..siti..mmg cergas adik akak ni wat homework ek! meh cikgu bagi A++
hehe..nnti akak upah roti bun ek!

Siti said...

noy: tgh cuti ker bestnya..leh la wat tag yer...

suziey: ooo..sama yer..hahaha..nak copy? boleh..20 sen..suziey nak bb girl yer..jom projek sama2.

kak ina: hehehe..skang kena buat cepat2..kang dah tinggal lama malas lak..nak rotiiiiiiii..pos eh...sayang akak.