Mar 24, 2009

Our Anniversary : Coming soon

Huhu..tak sampai 2 hari lagi untuk anniversary yg ke-4. Tak sangka gak..mcm2 dugaan yg dah siti & papa tempuhi.
Sempena anniversary tahun ni siti dah belikan something special tuk papa. Hehehe..tahun ni wat cepat2 sebab tahun lepas memang kelam kabut siti duk cari hadiah last minute. Nak tahu apa hadiahnya..jeng..jeng...jeng....


Hehehe..buat masa ni leh tgk kotak yg dah berbalut jer dulu. Bila sampai harinya nanti baru siti bagitau yer. Selain dua hadiah yg siti beli, ada satu lagi hadiah yg special buat papa yg siti letakkan bersama2 kad anniversary tu.. Nak tahuuuu..Tungguuuuu...hehehe..ada yang leh teka ker? Hahahaha...

1 comment:

hezesuze said...

bagi adiah pe plak tu??? cpat arr g tau...hehehe

ze pun tgh mncarik2 adiah pe yg sesuai tu besday hubby akan dtg...

thn ni x smbut anniversary pon coz anak yg kecik demam...hik3