Jan 6, 2009

Siti & Office...

Dah 4 tahun lebih siti bekerja di CAD-IT Consultants (M) Sdn Bhd. Ni kira first company yg siti kerja selepas graduate. Belum tukar2 pun lagi. Hehehehe...setiaku di sini.
Bermacam pengalaman yg siti dapat ketika bekerja di CAD-IT. Staff pun dah byk yg bertukar. Siti pernah bekerja berdua jer dgn boss kat office ni sebab ketiadaan staff lain. Susah nak dpt pekerja dlm bidang engineering software nih. Tapi skarang nih CAD-IT dah ada 6 org staff termasuk siti. Kira happening la sikit berbanding dulu. Yg maintain cuma siti jer la sorang2nya staff perempuan dari dulu, kini & maybe buat selamanya. Hahahhaha.....

Sign board depan office. Kecik jer. hehehehe..Office siti ni kat Kelana Centre Point, Kelana Jaya.
Ni la tempat siti masa kat office. Dari pagi sampai ptg, mmg melekat kat sini jerk. Flat screen tu boss baru letak. 19 inc...Benornya siti lebih suka monitor yg lama sebab kecik ckit. Boss takleh skodeng apa yg siti tgk buat. Bila monitor besor ni, dari jauh pun leh nampak. Tambah lagi, bilik boss mmg menghadap monitor siti. Huhu...
Close up..


2 comments:

Anil Wanina said...

fuh.. tgk tempat duduk orang beso... hiks... malu nak amik gambar tempat duduk saya kat opis ni.. :D

Siti said...

wanli, meja tu besor sbb siti admin kat sini. Byk benda yang nak kena letak atas meja. heheheh..