Jan 19, 2009

Kurus...

Samalam kan ada Juara Lagu kat TV3 tu kan. Hehehehheee...Siti sempat la tgk separuh jalan. Mata dah ngantuk, baik masuk tidur. So, tak tahu la siapa yg menang.
Yang siti nak cerita ni pasal sorang artis tu....Hahahahha..dah macam paparazzi lak siti nih.
Memula pengacara umumkan nama dia, siti rasa macam kenal. Tapi bila tgk dia nyanyi, aik mcm org lain. Bukan yg macam siti bayangkan. Aizat...bukan dulu masa kat AF dia berbadan besar ker. Setelah beberapa kali siti confirmkan ngan papa & adik ipar. Sah...Aizat yg sama.

Mak aiiiiiiiii...camna leh jadi kurus camtu. Huhuhuhuuuuuuu....dasyatnya....bagus2. Hehehhee...jeles lak dalam hati siti nih. Aizat yg berbadan besar camtu pun leh kurus. Siti ni yg asyik nak kurus..tak kurus2 jugak. Hahahahaha....Kena kumpul semangat nih. Fuhhhhh..Fuhhhhhhh......harap2 la leh jadi kenyataan. Yang penting azam kena kuat. Betul tak???????Hehehehehe....

2 comments:

Anil Wanina said...

lalalaa... meh kurus beramai2... jadikan KURUS sebagai azam tahun ni.. yeh... yeh... :D

nneessa said...

dlm rancangan mhi, tak silap dia kabo dia avoid makan nasi..tu yg bole kurus tu..sekali-sekala je bile dia teringin baru dia makan..nissa pun pernah cuba gak masa membulat dulu..it's worked..no harm kalau nak try..