Jan 6, 2009

Jam...Jam...Jam..

Hari ni semuanya kembali seperti sediakala setelah hampir 2 bulan siti drive ke office tanpa mengharungi jam yg teruk. Huhu...Bila cuti sekolah, rasa senang hati jer nak drive pergi office. Tapi bila cuti sekolah dah abis, jalan kembali jam macam biasa. Penat wooo...

Perjalanan yg sepatutnya mengambil masa dlm 20-30 minit terlajak sampai 1 jam. Jam punya pasal. Especially kat Tol Sunway. Tapi, disebabkan dah 4 tahun siti harungi jam ni, so kira dah lali la. Apakan dayaku....demi mencari rezeki...

Jam sepanjang nak ke Tol Sunway. Bersesak2 kereta. Kadang2 ada jugak yg potong barisan

Setelah lama menunggu, akhirnya sampai jugak kat tol. Uiks..duit belum ready lagi ni. Hehehhee...RM 1.60.

1 comment:

Anil Wanina said...

huh.. tak berani lagi lalu jalan jammed2 nih.. hiks.. beginner la katakan... huhuhuu..