Jan 2, 2009

Murah Rezeki (2)...

Hari ni murah rezeki lagi. Boss siti yg sejak akhir2 ni macam baik hati jer belanja mkn Dominos lak. Hehehehee....Ni yg buat siti sayang sgt kat boss (bukan sayang lebih2 tau)..Kahkahkahkah....
Tapikan, serius..sepanjang 4 tahun lebih siti kat CAD-IT ni, siti tak pernah ada masalah ngan boss siti. Setakat terasa hati tu ada la sikit2. Agaknya sebab boss siti ni jenis cool & tak pernah marah2. Tambah lagi, dia tak pernah menyibuk hal2 kerja siti. Apa siti nak buat, lantak la..yg penting kerja siap..
Sebab tu la walaupun siti pernah dpt offer kerja kat tempat lain, siti sanggup tolak. Hahahahha..alasan...ker sebab siti dapat counter offer lebih dari company baru bagi. Hehehehe..

Apepun, thanks boss.....lenkali blanja lagi yer...

2 comments:

Anil Wanina said...

isk.. bestnye ada bos baik cam tu.. asik belanja jee... jom tuko bosss... hikss...

Siti said...

Alhamdulillah. Tu yg boleh bertahan lama. Kalau dpt boss yg terus, dah lama cabut lari. kahkahkah..