Feb 19, 2009

Where am I???

Hehehe..nak citer pasal ke mana siti hilang selama dua hari lepas. Hari selasa tu masa bangun tidur nak gi kerja, siti rasa weak sgt2 . Tak larat nak bangun. So, siti rasa baik siti ambik MC jerk.Dalam kul 10 siti gi jumpa . Dah terangkan serba sedikit problem siti, doc terus tanya "Awak pregnant ker"?? Huhu..doc dah bagi soklan cepumas lak. Entah la...siti pun tak tahu. Siti malas nak buat urine test. Biar lah dulu. Alang2 dah mintak MC, siti mintak tuk 2 hari terus. Hehehe..dalam hati fikir nak rest jerk.
Balik jer terus makan ubat & . Petang tu dah rasa OK sikit. Bila dah OK, apalagi terus ajak papa gi jalan2. Hahaha.. tak sedor diri betul kan.

Hari kedua MC, siti wat projek mengemas stor & rumah. Hari tu ada ambik kabinet dari opis. Lepas papa dah touch up apa yang patut, nampak macam baru lak. So, dari pagi sampai petang siti duk mengemas jerk. Hahahaha...hilang semer plan nak rest. Memang jenis takleh duk diam la siti nih. Nak wat camna kan...

1 comment:

[-suziey-] said...

la xsihat ke..patutla mennyepi..siannya..

hmmm..mengemas tu pn terapi utk rest tau..hahaha..memandai jek:D