Feb 13, 2009

Dinner 11/2/09

Sejak dua hari ni, takde mood sgt nak masak heavy. Buat lauk yang simple & senang jer. Jambu air tu ambik kat umah mak mertua masa balik kampung hari tu. Ada dua pokok yang tengah berbuah lebat. Cicah dengan asam & juah rojak memang sedap. Yong tau fu lak siti beli jer kat pasar malam. Dah lama teringin nak makan. Tapi, bila dah beli makan sikit jer. Takde selera lak.

4 comments:

[-suziey-] said...

telur masak kicap pedas sgt menyelerakan..oh tempe goreng pn sedap..cik yong lagi la menggiurkan..waaaaahhh..sume nye sedap..(sah sy mmg pemakan:D)

hezesuze said...

smmgnyer sume sodap2...bleh kasi ckit??? hehehe

Siti said...

suzie, siti pun kuat makan gak. sebab tu la badan makin menembam.

Siti said...

heze, nak yer..ambik la. hehehhe