Feb 4, 2010

Hallooooo...

Siti dah selamat kembali bekerja. Kepada rakan2 yg wish tuk kelahiran Wafi, siti ucapkan berbanyak2 terima kasih. Tak sempat nak reply lagi. kesibukan melanda. InsyaAllah..minggu depan siti free sikit. Leh la kembali aktif berblogging.

Tapi, mungkin siti terpaksa kurangkan sikit aktiviti memasak & post gambar masakan kat sini. Maklumla anak2 siti masih kecil & nak layan baby lagi. Tak menang tangan dah. Tapi, tu bukan bermakna siti tak masak yer. Dapur tetap berasap, cuma siti masak yang simple2 jer tuk seisi keluarga.

Siti sebenarnya rindu sangat nak jenguk blog kawan2 semer....huhu....

6 comments:

♥LOVE2COOK♥ said...

I miss u too Siti! Glad to know U are fine..:)

Kisses to ur kids ;)

Siti said...

sis love: thanks...dah rindu nak tgk masakan sis.

hajarus said...

salam k.ct.. welcome back to dunia blogging... windunyer kat akak.. :)

Siti said...

hajar: sama la..akak pun rindu sama kamu...hehehe...

Hezesuze said...

miss u tooooo.... :-)

nnti upload pic2 bby ye...

Siti said...

sis heze: OK...hehehe