May 20, 2009

Dah 3 bulan..kejap jer...

Sedar tak sedar dah masuk 3 bulan usia kandungan siti. Alhamdulillah, kesihatan semakin baik. Kadang2 jer ada loya2 sikit & pening2. Tak sabar rasanya nak tunggu baby dalam perut ni bergerak2. I really miss that momment. Leh nampak kaki, lutut atau siku dia menyucuk2 perut. Manisnyaaaa la saat tuh.

Ooooo yer, siti belum lagi pegi bukak buku kat mana2 klinik. Dua minggu lepas siti ada gak nak pergi buat check up kat government clinic. Tapi diorg cakap kena tunggu 3 bulan lebih baru leh bukak buku, Ermmm..heran sungguh. Rasanya masa dua beradik dulu takde lak nak kena tunggu 3 bulan. Lepas tu siti gi lak kat private clinic, pun sama kena tunggu tiga bulan lebih lak. Susah sungguh..bila kita dah berkobar2 nak gi check up, takleh lak. Ni tak tahu la bila lak nak bukak buku, mood tengah takde nih...tunggu la lagi 2/3 minggu kot.

Ni tgh lagi duk berkira..nak gi check up kat mana...hehehe..pening2...

2 comments:

hajarus said...

uiissshshh... bestnyer k.siti... bila lah hajar dapat rasakan detik manis camtu yer... k.siti doakan hajar yer..

hajar doakan k.siti ngan baby dalam kandungan sentiasa sihat...

[-suziey-] said...

waaa kejp je dh 3 bln ek..take care..ala blasah je g cek up..