May 22, 2009

1-copy babge ''2009 cute's blogger award''untuk letakkandiblog anda.



2-Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award inikepada anda?

Dapat award ni dari ibu_umairah yang ada nice blog tuh...Anak perempuannya tu bila siti pandang teringat lak kat jannah sebab rambutnya curl gak sama cam jannah..hehehe

3-Setiap blogger mesti menyatakan beberapa fakta/hobi diri sendirisebelum memilih penerima award seterusnya (anda di tag).

- Siti seorang yang pemalu pada mulanya..susah jugak memula nak tegur org. Tapi bila dah start berbual, mesti kecohnya..sebab siti ni jenis yang banyak cakap jugak tau.

- Siti seorang yg berjiwa agak sensitif. Mudah sungguh mengalirkan air mata. Kadang2 kalau tgk cerita drama yg sedih tu, teresak2 siti menangis.

- Siti suka memasak & mengemas rumah. paling tak suka kalau rumah bersepah. tapi kadang2 terpaksa la jugak biarkan bersepah kalau dah letih/penat/malas sangat.

4-Anda perlu memilih 6 award seterusnya dan menyatakan padamereka diblog anda....

'The blogger Award Friendship goes to':

1. Noy

2. Adda

3. wanli

4. Noza

5. Hajar

6. K Mida

4 comments:

Noy said...

tq siti...jap lagi noy post,k..muahzz

FiDa@aMiDa said...

tq ct..nanti kak mida buat ya :)

hajarus said...

k.siti hajar datang ni.. nak collect award ngan TAG ni... t hajar siapkan yer... walaupun lewat tetap akan hajar siapkan... hihihi...

adda said...

tq siti.. nanti kite jwb yea