Jul 21, 2010

Jalan2 @ Sungkai Hot Spring



Last weekend balik kampung mak mertua siti kat Sg Besar. Lama adah rasnaya tak balik. Dalam sebulan lebih la rasanya. Rindu sangat2. Mak mertua pun pesan2 suruh balik gak.

Hari Sabtu tu ajak papa gi Sungkai Hot Spring. leh la bawak keluarga mertua jalan2 kan. Siti memang tak pernah sampai pun lagi kat Sungkai ni. Jalan pun tak tahu. Nasib baik la pak mertua tahu la jugak jalan nak ke Sungkai tu. Ok la, sampai jer kat sana, memang senang dah nak cari sebab ada banyak sign board. Boleh tahan jauh gak la, dalam sejam lebih2. Kitorang lalu jalan lama.

Ok la..cuci mata tengok gambar jer la yer. tu pun tak byk sangat leh snap...huhu....Layann..


















11 comments:

eT said...

bestnyer...et pon pernah p kt sini...tp xsempat nk amik byk gambar pon..hehe

Marsha~ said...

air tu panas ke eh??

~Siti Hajar~ said...

bestnyer berendam anak banak...

wafi pun ok je kena air suam2 gitu kan..hehehe..best tgk!

mrs.ecam said...

x pnah smpi lg....tp cam besh...berenang setempat pong besh gak...heeeeeeeee

Mak Su said...

syoknya rendam kaki kat air panas, hilang lenguh letih :)

Qaseh said...

mcm best je...xpernah pergi berendam air panas ni selalu air sejuk je

Hezesuze said...

sungkai tu kt mane CT..? hehehe

hajarus said...

lame dah ke sini... sebelum ni time dok kat slim bese la g... windunyer...

miemiey said...

bestnya maen air....dah lama rasanya tak berendam lam air ...mimi suka sgt air terjun..

mamalieyna said...

hai ct...lamanye menyepi..sesekali je muncul ni..huhu..

waaa syoknye main air kan...tmbh air sungai camni..best! lama tak g..huhu..

mamalieyna said...

iish sungai pulak...tersyasyul =P