Aug 4, 2010

Terpilihhhh....

Ini la padahnya bila dah lama tak jenguk blog....hahaha....segala perkembangan semuanya tak tau...

Tadi dpt YM dari Pot Pet Mek Ros, dia bg tau siti dapat hadiah tuk BABY WITH SOOTHER/FEEDING BOTTLE CONTEST anjuran N.A.I

Huhu..terkedu kejap...sebab tak ingat dah pasal contest tu...hehehe...
Terus la siti pergi belek2 balik contest yg siti dah pernah sertai. Belek2 punya belek, terjumpa lah...hehehe..rupa2nya gambar Batrisyia terpilih sebagai 3 peserta pertama yang menyertai contest tersebut. Alhamdulillah..ada gak disediakan hadiah.

Dah lama pun N.A.I umukan penerima hadiah tu...huhu..tak tau la valid lagi ker tak nih...Apepun siti still nak publish gak kat sini..As kenang-kenangan...

Gambar yang terpilih adalah gambar Batrisyia (siti bagi 2 gambar, satu Jannah & satu Batrisyia). Ni kira kali yang kedua la tuah gambar Batrisyia ni. Alhamdulillah....Terima kasih pada N.A.I yang menganjurkan contest yer. :)

Nama kat gambar Siti Miftahul Jannah, tapi sebenarnya gambar ni milik Siti Miftahul Batrisyia. hehehe..Keliru dah N.A.I tengok yer. :)



3 comments:

♥Azie♥ said...

tahniah

mamalieyna said...

hai siti..lama menyepi eh..arif pun dpt saguhati gak terawal join..belum dpt adiah lg, so maybe siti sempat la tu..try contect NAI..

congrate ye! ^_^

LYaFRINA said...

wowww..tahniah siti..
itula..lya pun xdpt bezakan muka dua beradik ni..cam kembar