Jul 5, 2010

Picnic @ Pantai Sepat, Kuantan

Impian jadi kenyataan...Last week balik kampung ku...dalam kepala..nak picnic & BBQ jer...
Masa sampai kat kuantan ptg jumaat tu..nampak cam hujan jer...duk fikir la..kalau cuaca gini, camna la nak picnic esoknya..

Tapi, Alhamdulillah, hari Sabtu tu..cuaca elok jer..Pagi2 dah gi pasar cari bahan mentah tuk BBQ. Malang sungguh kat pasar langsung takde ikan (ni psr taman tas yer, bukan psr kuantan)..tapi sebab semangat nak berBBQ tu tinggi...siti redah jer cari kat mana2 kedai..Dapat la jugak...huhu..Alhamdulillah...

Picnic kali ni kat Pantai Sepat, Kuantan yer. Buat orang2 kuantan, kalau nak berpicnic + BBQ, siti sgt recommend tempat ni yer..Tak ramai orang sgt, pokok2 byk..redup jerk....

Jom layan gambar jer la yer..Banyak sangat gambar..malas dah nak susun..huhu..Layannnn...

























10 comments:

SyidaGorjes said...

bestnye piknik!

LYaFRINA said...

bestnya.. laa siti dh balik kuantan k??? lya pon xingt nk tnya2 kaba sbb bz skit akhir2 ni...

siap ada bbq tu.. bestnyer.....

siti, pantai sepat ni kat mana???
xpernah dgr pon..

~Siti Hajar~ said...

bestnyer bt bbq! siti blk kg ke?

Hjr planning hr sabtu ni nak bt bbq tepi pantai, hubby dah survey tpt yg sesuai, pastu tgk plk n3 siti berpiknic, lg semangat la hjr ni..hehe

mamalieyna said...

waaah bestnye santai2 di tepi pantai...siap bbq lagi...best! ^_^

cantik laa gambo2..sukee..

Siti said...

Syida: hehe..mmg best

-------------------------------------

Lya: ha'ah la..dah balik last week...siti pun lupa sungguh nak contact lya..huhu...dah excited la nih..

panati sepat area nak ke pekan..but..mmg tak jauh dr bandar kuantan...mmg best sebab tenpat ni sesaui sungguh tuk BBQ..pokok2nya byk..reduk jer..pastu..tak crowded.

-------------------------------------

Hajar: waaaa..nak picnic gak yer...best tuh

-------------------------------------

Eina: hehehe....thanks..

Nieza Ishak said...

seronoknyaaaaaaaaa,

nak nak kalo ada ayam + sotong bakar syiokkkkkkkkkkkkk.

kella said...

wah.. best nya bbq! sotong tu sangat mengujakan! hehehe.. pantai sepat ni kat area nak ke cherating ke? betul ke.. dah lupa dah.. lama tak gi kuantan dah..

Hezesuze said...

aik 1st time dgr pantai tu siti...ekekeke

Izan Ishak said...

bestnya bbq tepi pantai...nyaman je izan tgk...best2~

Siti said...

Nieza: hehehe..tu la..mmg seronok...

-------------------------------------

kella: bukan..ni yang nak ke pekan.

-------------------------------------

Sis Suze: hahah..mmg..pantai ni takde org teroka lagi...hehehe...

-------------------------------------

Izan: betul tu..mmg nyaman jer.