Jun 1, 2010

Hadiah dari CAD-IT

Semalam Wafi dapat hadiah dari Tim (boss). Kiranya dari staff CAD-IT la kot sebab kad tulis gitu. hehehe.....Hadiahnya lebih kurang sama gak cam masa Batrisyia dulu. Cuma kali ni dapat photo album kat bawah ni.

Comei sangat photo album nih. Berebut2 Jannah & Batrisyia.

As usual, dapat voucher Jusco, RM200...Leh la wat beli baju raya nih...hahaha

12 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

eh ni adiah sempena kelahiran wafi ke mak iti?

besnye voucher tu
mai sekeping
agagagaga

~Siti Hajar~ said...

hadiah utk Wafi semperna apa tu? Wafi blm 1 thn lg kan?

bestnyer dpt voucher, rezeki wafi la tu siti, blh beli baju raya nti...raya dah dekat ni..

*jgn ibunya guna voucher tu shopping brg sndiri sudah la yer...

SyidaMislan said...

bestnye dapat voucher....dpt wafi extra baju raya thn ni.hihi

hajarus said...

amboi banyaknyer voucher... leh la soping2...

LYaFRINA said...

waaa... kalo voucher tu.. yang bestt tu..

Ain said...

banyaknya dapat voucher....

ain ada sekeping yang 10 hengget jer.....

kella said...

best nya dapat vocer! nak sekeping boleh? hehehe..

Izan Ishak said...

siti...boleh shopping puas2 lepas ni! `yay...

Ena said...

alo.. syoknyer..

maner aci siti je dapat.. nak jugak voucher tu... hehehe

rezeki.. :)

Nida said...

mak oiii... bestnya dapat voucher tu... tahun ni kami pakai baju tahun lepas ler... duit dah buat beli tambang flight..hehe

mamalieyna said...

waa dpt voucher best bangat tu..hehe..leh soping moping! ^_^

*eina jarang ym..tp add la ye.. lieyna_hamid@yahoo.com.sg

adda said...

murah nye rezki. rm200 byk tu