Jun 7, 2010

Meet Syida @ Putrajaya

Salam semua...dah bersarang ke blog siti nih..hehehe...rasa mcm dah lama sgt tak update nih. Busy sungguh la..hahaha...

Oklah, ni nak update gambar masa gi jalan2 rumah kawan seuniversiti siti dulu, Syida. Dah lama rasanya tak jumpa ngan Syida nih. Last masa Syida datang melawat siti lepas siti bersalin Wafi dulu, 6 bulan la. Dulu Syida duk kat Nilai, jauh lak nak gi. Tapi sekarang dah pindah kat Putrajaya, dekat la sikit...hehehe. Dekat2 pun, nak sampai umah Syida makan masa gak sebab tersesat jalan. Adoiii...padahal rasanya area Putrajaya tu kira dah biasa la gak.

Kedatangan siti kerumah Syida benarnya tuk hantar Cheese Tart & Mini Muffin. Bila sampai jer rumah Syida, rupanya ramai tetamu, hehehe. Langkah kanan gak la siti sebab dapat merasa nasi dagang & keropok lekor.

Oklah, layan gambar anak2 siti yang buat umah Syida macam umah sendiri. Sorry yer Syida.


Batrisyia dah konker mainan nih.

Ni aksi berebut mainan. Sabor jer la.

Syida with the only son, Fayyad.

Jom sama2 main.

Hahaha..Batrisyia wat mainan Fayyad macam mainan dia lak. Sian kat fayyad. Mentang2 fayyad kecik.


Fayyad yang duk ralik tengok tv. Tak berkelip mata.

Syida & Siti

Blueberry Cheese Tart & Mini Muffin yang dihantar ke rumah Syida.



12 comments:

kella said...

ohhhh..
biru mata hitamku! :) itu yg nampak dulu! hehehe.. morning siti.. :D

~Siti Hajar~ said...

makin laris bisnes siti ni yer, byk customer..rezeki siti..

anak2 mcm tu la siti, bila p rmh org dibuatnyer mcm rmh sendiri, tp xkisahlah, org yg ada anak ni mesti faham pya, semua bdk mcm tu..

Zaidah said...

birunyer mate...cantik ma.....asib baik tak sama kaler ngan cheese tart tu...

Nieza Ishak said...

fewitttttttttttt ....

mata biruuuuuuuu .....

SyidaMislan said...

siti,
meh la dtg umah Syida yang ni pulak.
ermmm...jgn lupa bwk cis tat.hehehe

mamalieyna said...

huhu...eina pun bz gakkkk...adoooiii..ni curik masa sat, penat ..huhu..

*jumpa kwn mmg best, pastu ada makan2 lak. lg best! hehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dapnye cheese tart
peberet

mak iti..biru mata hitam mu..wkekekeke

lovelywa said...

aduh beshnye cheese tart tuhh..dah la tengah pose nih..sabo je lahh..huhu
siti amik tempahan cheese ni bape ringgit yee??

Ena said...

syoknyer leh jumpa.. bile kita nak kumpa pulak kan!>. hehehe

adoillaaa.. sedapnyerr... nak order jugak la nanti..

Siti said...

kella: obvious yer..hahaha

-------------------------------------

mummyar: hahaha...sedap la jugak kot..

-------------------------------------

Hajar: alahmdulillah...takde la laris mana..sikit2 boleh la hajar..haa..tu la..adoi..pening siti ngan anak2 nih.

-----------------------------------

Zaidah: hahaha..kalau sama confius lak org yer.

-----------------------------------

Nieza: biru mata hitamku yer..grey tu benornya.

-----------------------------------

Syida: hahaha..umah syida yg ni jauh...kalau nak cheese tart mai la opis jer..dekat

-----------------------------------

Mamalieyna: sama la kita....huhu

-----------------------------------

Rose:hahaha..sabor jer la rose nih

-----------------------------------

wawa: alahai..siannya...cheese tart 35 pcs/RM28..murah sgt2..hehehe

-----------------------------------

Ena: tu la..bersembnag tu yg syok...hehe...boleh jer..kalau nak order bg tau la..leh jumpa kat psr seni..hahaha

Nida said...

Sukanya tengok rambut anak Siti... cute....

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sedapnya tengok tart nagn muffin tu... pos le kat sini sikit... hehe

kalo nak order nanti boleh ke?? hehe