Jun 15, 2010

Ikut ibu shopping


Sabtu lepas bawak Kak Long & Kak Ngah gi shopping kat Tesco. Plan asalnya nak tinggalkan diorg kat umah bbsitter jer sebab papa memang busy. Tapi, biasa la..kalau dah tahu ibunya nak gi jalan2, nangis2 la nak ikut. So, siti hantar wafi jer la kat bbsitter.

Bila dah bawak budak berdua ni, dari nak cepat jadi lambat dah jadinya, huhu. Hati ni duk teringat kat wafi jerk. Plannya memang nak gi kejap jer. Tapi duk melayan kerenah Kak Long & Kak Ngah ni, adoiii..kucar kacir jadinya. Gambar pun sempat snap 3 keping ni jer la..huhu...



14 comments:

N.A.I said...

HEHE...cute miutnye anak dara dia.

Ain said...

wahhh, sorang satu bawak trolli.....

mesti banyak shopping nie....

Ibu Alia Kaiyisah said...

Kak Long & Kak Ngah dah mcm twin pulak pakai baju sama. comei. hihi.

kella said...

diorang ni macam kembar la! cam sehati sejiw aje! i like!

♥Azie♥ said...

AAA MACAM KEMBAR

Ena said...

heheh.. kemain lagi siap dorang satu.. kompem tak berebut dah.. tapi mungkin berebut barang apa yg patut dok lam troli masing2 tu.. hehe

MUMMYAR said...

ct nampk cam sama la...mcm kembar plk..cute sgt dgn dua2 color pink...hehhe...

~Siti Hajar~ said...

haa...dpt jgk tgk klong & kngah...lindunyer kt diorg..

a'ah la mcm kembar, sama sebijik! comel la..

~Siti Hajar~ said...

haa...dpt jgk tgk klong & kngah...lindunyer kt diorg..

a'ah la mcm kembar, sama sebijik! comel la..

Nida said...

olorrr... tomelnya berbaju pink... banyaknya duit dia nak shopping, sampai dua troli diangkut..hehe

SyidaMislan said...

kalau amik gamba sorang2, tak leh nak beza mana kak long atau kak ngah

Qaseh said...

kecik2 lagi dah ajar g shopping..siap sorang satu troli tu...mmg shopping utk sebulan kot...

Noreen said...

mcm kembar plk kaklong & kakngah nie...
comel je...

hajarus said...

comeynyer anak dara akak berdua ni ;d
seronok ekkk ikut ibu g shoping...