Apr 13, 2009

Waaaaaa...

Waaaaa...nak bagi tau...siti sekarang ni takleh nak tgk blog siti, bila masuk jer siti rasa loya..ermmm...ni pun tgh tahan loya nak muntah..waaaaa..sedihhh...

Tak tahu nak ckp sebab apa. Warna blog siti ker atau siti duk teringat2 masakan siti dalam ni yg leh buat siti naik loya.huhu...Dalam hati rindu jer nak update blog, tapi apakan daya....sabar jer la..

5 comments:

hajarus said...

ala siannyer kat k.siti... sabar yer kak...

baru hjr tau, klu orang mengandung memang alahan kat sumer benda yer kak... insyaallah hajar doakan alahan akak ni tak berlarutan.. AMIN...

take care k.ct.

ZaiY said...

sabar ye siti, itulah dugaan org mengandung.lain org lain kerenahnya. saya lak alahan bila masuk dapo <---kes malas ler ni..heehe

adda said...

kesian siti.. takpe lah siti.. baby nak suruh siti berehat tuh.. xyah susah2 nak update blog..

CoNniE said...

Siti.. lama tak jengah blog Siti... tak tahu pulak ngndung.. ape pon take care & congrats yea.. heheheh..

ckin said...

Salam siti, tak sangke plak siti da pregnant satu lagi. hihi.. tahniah.. Neway maceh byk2 datang kndri ckin kat kedah aritu.. take care ye. Miss u so much. Mwahhs