Apr 23, 2009

Apa nak citer????

Hari ni tetiba rasa rindu nak tulis something kat blog. Tapi tak tahu nak cerita psl apa..hehehe...
Sebenarnya tengah tak tahu nak buat apa kat office nih. Duk menung jerk..Nak ckp takde kerja..ada la kerja nak kena buat. Tapi, mmg takde mood langsung la. Sian boss dpt staff mcm siti nih. Tapi rasanya leh dimaafkan kot. Hehehehe...

Citer psl perkembangan baby dlm perut ni yg dah masuk 8 minggu. Siti belum pun gi check lagi. Tak tahu bila masa yg sesuai. Sekarang ni pun tgh berfikir2 samada nak gi wat routine check up kat private atau government clinic. Kalau masa kakak & adik dulu, mmg siti check up kat government jer. Memikirkan siti ni yg memang bermasalah dengan HB..selalu la rendah bawah 9.0, elok la kalau siti check up kat government jer. tapi, kena sabor la menunggu turn nak check tu. Kadang2 sampai 3 jam...Huhu...Tu yg siti rasa kali ni nak check up kat private jer. Senang sikit. Malam2 pun leh gi. Takyah susah2 nak kena mintak cuti/masuk office lambat. Apepun, nanti la buat keputusan...Uiskkkk..pening lah...

Bab kesihatan lak, sekarang ni masih lagi pening2 lalat. Muntah2 takde la teruk sgt. Ada la sekali2 jer muntah. Cuma ada rasa loya & mulut rasa pahit jer. Tiap2 pagi memang la payah nak bangun tuk gi kerja. Dalam hati ni rasa mcm nak resign jer atau cuti jer 2 bulan. Tapi, apakan daya...Moga2 Allah kuatkan semangat siti tuk hadapi semua ni dgn tabah.

6 comments:

adda said...

pekabo siti? sekejap je masa berlalu.. baby pn dh 2 bulan yekk.. bagus jgk siti x brape muntah2 yekk.. selalu hb siti brape? mesti kakak n adik x sabar nak tunggu baby kan.. siti dh boleh tgk ke blog siti ni? loya lagi tak?? hehe saje nk tau

ZaiY said...

salam..
ct sihat ke? dh 8 wks dh ek, cepat kan..harap ct byk bersabar dan kuatkan semangat ye..

CoNniE said...

Pegi clinic je mmg mkn mase 2-3 jam, tu yg boring tu... nak pulak keje normal days.. hoho.. ape pon take care okey Siti...

Noy said...

sama lah kat sini..even dah dtg se awal 7.30am,doktor lak dtg lambat..terhegeh2 betul..nak gi private ,mahal lak..

Siti said...

adda: siti sihat..tu la..sekejap jer masa berlalu. selalunya hb 8++ jer..skang ni dah ok ckit la bila tgk blog..cuma takleh lama2.

k zaiy: alhamdulillah..sihat. terima kasih .

connie: tu la pls..letih nak menuggu...terima kasih yer.

noy: tu la pasal..kat private ni mahal la ckit..kena tgk keadaan kewangan gak.

hajarus said...

hai k.siti.... hajar harap k.siti kuatkan semangat k...

hajar doakan semoga semuanyer akan jd ok & harap2 k.siti sekuarge sihat...