Dec 3, 2010

Yang Ku Sayang berwajah baru



Hari ni tetiba terajin lak siti nak menukar baju blog siti ni. Sebenarnya nak bagi mood berblogging tu ada balik. Tak tau nak cakap dah berapa kali siti tukar imej blog siti ni. tapi yang siti ingat, paling lama siti pakai background warna hijau dengan bunga besar yang ceria. Lepas tu siti tukar lak background warna merah hati & love2 yg banyak. Tapi siti masih rasa tak berapa sesuai kat mata siti. Agaknya siti suka blog siti ni bewarna hijau walaupun siti sebenarnya suka warna biru...hehehe. Kak Ngah kalau tengok ni mesti dia suka..sebab dialah peminat fanatik warna hijau. kalau boleh semer nak warna hijau. Kasut sekolah pun suruh beli warna hijau..hahahha....
Kali ni disebabkan terlalu rajin, header pun ditukar sekali....:)

Oklah....harap2 rakan2 blog masih sudi singgah blog siti ni, walaupun dah lama bersawang...hehehe....tuan rumah ni terlalu RAJIN (malas) sangat jenguk rumah ni ha...

12 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

yey..dah berubah rupa..sejuk je mata mandang..ehehe

Mak Su said...

sesekali tukar cat utk beri nafas baru :)

Izan Ishak said...

salam siti...lamanya tak singgah sini. dah berubah wajah dah ye...cool sgt!

ciK mOt ©™ said...

lama tak jenguk siti...
pe kabar???

Marsha~ said...

oh green... my fav color! hehehe

mamalieyna said...

cantik wajah baru ni.saya suka ..saya suka..hehe..header cunlah!

Connie said...

nice look...!!!

LYaFRINA said...

sangat2 ceria!!

kella said...

itulah! masuk masuk je tadi, wahhhhh!!! wajah baru nih.. heheh...terang bertenaga! i like! :)

Sally said...

Cantik baju baru blog ni..I like..hhehe

- Suraya - said...

cantik...rumah baru siti...saya suka...ingat nak jugak tukar rumah baru tu...biar menarik kan....baru ader mood nak berblog...tahniah siti...

SyidaGorjes said...

sejuk je mata bila dtg umah siti ni.