Dec 2, 2010

Outing @ Cyberjaya

Kejadian ini dah agak lama berlaku. Dah sebulan lebih kot rasanya. Baru ni nak buat entry. Maklum la mood berbloging baru ada balik. Tu pun belum sepenuhnya.

Photoshoot dibuat di salah sebuah pusat rekreasi di Cyberjaya, dekat dengan MMU. Siti dah lupa nama betul tempat tu. Photoshoot yang tidak la dirancang sgt sebenarnya. Kebetulan adik & kawannya yang buat part time photographer dari Johor datang & bermalam di rumah siti sebab nak attend majlis pertunangan kawan adik. So, adik pun ajak la kakaknya ni gi ambik2 gambar. Siti pun dengan suka hati ikut la walaupun dengan ketiadaan papa yg bekerja...

Takde la beria sangat berphotoshoot benornya. Anak2 ala2 meragam sebab sibuk nak mandi kolam. So, ambik gambar gitu jer. Lepas bagi anak2 mandi kolam kejap, siti singgah Alamanda, Putarajaya & layan Big Apple.

Layan jer la sebahagian gambarnye yer..sikit jer yg post kat sini. Kang kalau post semer..muntah ijau lak org tengok...hahahaha






Tak bawak baju spare pun tuk mandi kolam..So, anak2 pakai seluor kecik jer....Belasah jer la..dah sibuk meragam nak terjun kolam.















8 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

bila tgk gambar2 ni
terinin nak ade DSLR
tapi bila pikir bnyk lagi benda lain yg berfaedah nak guna..so biarla dulu
tunggu ade rezeki terpijak ke ape baru beli keh kehkeh

wey seksi ooo gambor tak pakai baju anak2 daress tu ehhee

LYaFRINA said...

comeinya dua beradik tu bertoncang n beriben biru,,

lama betul siti menghilangkan diri.. huhu:-(

Siti said...

Ros: hahaha...terpaksa la berseksi..dah ngamuk2 takleh nak pujuk

-------------------------------------

Lya: hahah..sejak ada FB...dah jarang masuk blog

::Mamalyna:: said...

kuar jugak gambar nie kat blog..ejan penah p tangkap gambo kat sini, kami p kat area tasik tue... gambo header blog ejan yg ngan lyna tue, kat cyber ni..

Connie said...

x habaq mai... kite kat keje cybejaya, leh jmp kot...

Elly & Emmy said...

along ngan agah tu cam kembar jer..

mamalieyna said...

oooh ni yg tmbh berangan2 nak memiliki dslr ni..gambar2 cun..hehe..

oooh lamanya menyepi eh siti, skali dtg haa...tn rumah interframe sama...best! teruskan berblogging ya..!

SyidaGorjes said...

cantiknya akak-akak rambut kenteng tu.kalau ada dslr mesti gambar kita cantik mcm ni kan?takde rezeki lagi.....oh dslr.