Feb 14, 2011

Jannah, Batrisyia & Wafi

Assalammualaikum semua...
Dah lama juga rasanya siti tak masukkan gambar anak-anak dalam blog siti nih. Dah besar panjang pun semuanya. Kak Long & Kak Ngah dah mula bersekolah (pra-sekolah). Wafi pun dah nak masuk 1 tahun 3 bulan. Kejap jer masa berlalu. Alhamdulillah..wafi masih lagi fully breastfeed. Jom layan gambar anak-anak siti yang siti ambik masa balik kampung MIL tak lama dulu....Boleh cam kan yang mana Kak Long & yang mana Kak Ngah...Dah nampak banyak perbezaan siti rasa.

Kak Long Jannah


Kak Ngah Batrisyia


Wafi yang seksis..panas kat umah mbah..


3 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

salam,
lamanyer menyepi..
ekekek,dh beso dh kak long Jannah..
cop seiras je muka kak long n kak ngah!
cam kembo je nampak.. =)

Violacea said...

muke Kak Ngah Batrisyia mcm muke ko mai.. hehe

Violacea said...

eh eh.. muke k.long jannah pn same gak cam muke mak die... hehee