Sep 28, 2010

Berbuka Puasa bersama Ex-UNITEN

Hehehe..jangan gelakkan siti yer. Orang dah sibuk letak gambar raya & open house sana sini, siti baru nak letak gambar time puasa. Hahaha...ketinggalan zaman sikit siti nih.

Adoi..benornya baru ternampak gambar ni dalam FB tadi. Baru perasan yang siti belum buat posting lagi kat blog ni. Apalagi, ni yang erus buat entry nih..

Majlis berbuka puasa bersama member2 lama waktu study kat UNITEN dulu di rumah Syida, Putrajaya. Kitorang memang rapat. Banyak sungguh kenangan bersama waktu belajar dulu. Alhamdulillah, hampir semua member2 lama datang tuk gathering kali ni kecuali Nurul. tak tahu la ke mana dia menghilang. Tetiba jer lost contact...huhu...

Jom layan gambar. Banyak sangat gambar nih, malas nak susun....hehehe


Bersama Yan....teman sebilik, se-course, sekelas masa kat UNITEN dulu. Banyak memori bersama nih..yer tak Yan?

Syikin & Jaja (baru 2 bulan jadi ibu nih)

Nasi kerabu yamg mmg marbeles dibuat oleh tuan umah

Jannah yang asyik berkepit ngan Ceksu dia

Hahaha..sampai meleleh sagu eskrem....

Antara menu yang ada. Banyak lagi tu..ada kat meja lain.


Tengah duk serang sagu eskrem yang dibuat oleh.......Siti (sayalah tu)








Mia Zahra (Anak Jaja)

3 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ha betul la tu mak iti oi..dah nak abid raya dah baru nak update cite pose..waaakka takpelah kire pose 6..eheh

mane encik papa..tak ikut ke?

sagu eksrem tu camno mak iti?

Siti said...

hehe..ada2..papa yg pakai baju melayu coklat keemasan tu...hehe..muka tak nampak...

sagu eskrem tu....eskrem (apa2 perisa la) + sagu (yg dah di rebus bagi kembang, tapis n jirus ngan air bagi ilang sagu2 tu) + nata de coco + buah2an campuran..sedap tau..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lamanyer cik siti menghilang..
hhihihi, btw, selamat hari raya..
sonotkn dpt jupe member2 lama ni kan..
sure riuh rendahnyer..
part imbas kembali zmn dlu plg suke kn... hihihii