Nov 10, 2009

Menghitung Hari...

Assalammualaikum semua....
hehehe...dah lama betul siti tak update apa2 kat blog ni. Ada yg rindu ker? ahaks...perasan lak yer..
Sebenarnya siti tak kemana2. Hari2 duk jenguk blog nih. Cuma takde perasaan nak update apa2. Tak tahu la naper. Apapun, siti tetap melawat sambil mencuci mata kat blog rakan2 yg lain.

Berbalik kepada title entry siti kali ni, siti nak bagi tau yang siti sekarang tengah menghitung hari menunggu saaat kelahiran anak ke-3. Tak sabar la pulak rasanya. Oleh yg demikian, (hehehe...dasyat tu bahasa) siti berharap agak rakan2 bloggers dapat la mendoakan agar siti dapat melahirkan baby ni dengan mudah dan selamat yer. Siti benar2 berharap agar semunya dipermudahkan. Amin.

InsyaAllah...kalau takde aral melintang, siti akan bersalin di hospital Putrajaya, sama mcm Jannah & Batrisyia. Tapi kalau hospital Putrajaya penuh bila tiba masanya nanti, terpaksa la siti ker hospital Serdang. Siti merancang tuk berpantang kat sini jer nanti, malas lak nak balik kampung kali ni. InsyaAllah..mak & adik akan dtg tuk jaga siti dlm 2 minggu gitu. Cukup la tuk siti dapat semula tenaga yang hilang & pulih sikit....

Ok lah...cukup la kat sini jer yer..Nanti kalau mood nak berblogging datang, siti akan kembali aktif seperti dulu yer..Salam....

9 comments:

LOVE2COOK said...

Siti, all the best for ur delivery dearie! May everything goes fine n smooth with U! God Bless...take care! Nnt update tau lepas deliver...hehe ;)

JiEjAh_DeEn said...

siti
moga semuanya selamat :D

Anil Wanina said...

siti,
dah bersalin kang jgn lupe roger2 tau.. hehehe... saya doakan siti selamat bersalin dan di kurniakan baby 'boy' yg sihat.. amin.. hehhe.. boy ke? :P

hajarus said...

hajar doakan semuanyer selamat yer kak...

ZaiY said...

salam siti..
kakzaiy doakan siti selamat bersalin dan mendapat anak yg comel dan sihat. dh tau ke baby boy or girl? akak tggal kurang 2 mggu je lg nk abis pntang ni..hehhe

Bake Me Cupcake said...

semoga selamat bersalin.

kak ina kl said...

salam..semuga semuanya selamat hendaknya dan di permudahkan allah swt dan dapat baby yang comeiii

MrsAdi a.k.a June said...

semoga semua selamat.... :)

Jieda said...

semoga dimudahkan dalam proses kelahiran nanti